CITF Programme

While every attempt has been made to make this page easy to view on a range of devices, some older devices or ones with very small screens may struggle. If you are having difficulty viewing this page, please try it on a computer if possible.

Please note that the the venues for the workshops are different sizes, so may change as differing demand for each workshop becomes clear. We will announce final rooming nearer to the festival.

Friday 23rd June

Time Salón Canning
(Ballroom)
La Confitería Ideal
(Pillar Room)
La Baldosa
(Drawing Room)
18:00 - 19:00

Registration

An opportunity to register.

19:00 - 20:10
20:10 - 20:30

Free Time

Please feel free to make use of the bar, browse the stalls and from 20:30, start dancing in La Confitería Ideal.

Salón Canning will open as soon as possible after the workshops finish.

20:30 - 01:00

FRIM

Welcome Milonga

Traditional Milonga

Performance by Jolanta and Adrian, then Graciela and Osvaldo at 23.00

Ewa Zbzreska

Alternative Milonga

Leroy Tango Cat

Saturday 24th June

Time Salón Canning
(Ballroom)
La Confitería Ideal
(Pillar Room)
El Viejo Almacén
(Regency Café)
La Baldosa
(Drawing Room)
11:00 - 12:10

Buffet Open

The buffet will be selling tea, coffee, cold drinks, snacks and hot and cold food.

20 min break 20 min break
12:30 - 13:40

SATC

Tango Café from 12:30 - 18:30

Non-stop daytime dancing hosted by two of our DJs.

  • 12:30 - 15:30:Leroy Tango Cat
  • 15:30 - 18:30:Paul Rogers
20 min break 20 min break
14:00 - 15:10
20 min break 20 min break
15:30 - 16:40
20 min break 20 min break
17:00 - 18:10
20 min break 20 min break
18:30 - 19:40
19:40 - 20:30

Free Time

20:30 - 02:00

SATM

Midsummer Tango Ball

Traditional Milonga

Including live music from Guillermo Rozenthuler and the London Tango Orchestra.

Performance by Sigrid and Murat then Neri and Yanina at 23.30

Diego Doigneau

Alternative Milonga

Rob Jessop

Sunday 25th June

Time Salón Canning
(Ballroom)
La Confitería Ideal
(Pillar Room)
El Viejo Almacén
(Regency Café)
La Baldosa
(Drawing Room)
11:30 - 12:40

Buffet Open

The buffet will be selling tea, coffee, cold drinks, snacks and hot and cold food.

20 min break 20 min break
13:00 - 14:10

SUNC

Tango Café from 13:00 - 18:00

Non-stop daytime dancing hosted by two of our DJs.

  • 13:00 - 15:30:Rob Jessop
  • 15:30 - 18:00:Paul Rogers
20 min break 20 min break
14:30 - 15:40
20 min break 20 min break
16:00 - 17:10
17:10 - 18:00

Free Time

The hall will stay open until evening dancing starts.

Food will be available for purchase during this time.

18:00 - 22:00

SUNM

Farewell Milonga

Traditional Milonga

Osvaldo Perez